søndag, desember 17, 2006

Så har vi henta juletre...

Da var juletreet henta. Som kanskje noen har fått med seg, så ble jeg odelsjente rett over forige jul. Da fulgte det med en hel haug med skog. Så da var det noen i familien, altså min yngre søster, som på død og liv skulle hente juletreet selv. Sånn ble det seende ut......og det er ikke snø i år heller.....
Jakten på juletre, ble for å slippe plastikkjuletre.....og det kan jeg jo vere enig i.
Hvorfor plastikk, når man har ekte vare? (kan jo igrunn sies i flere sammenhenger)

5 kommentarer:

  1. ja juletre skal komme fra skogen og helst egen skog;-) ... pappa går om sommeren eller høsten og finner ett tre han synes er fint og setter ett merke på det, slik at det er lett for oss å finne det når vi går ut for å hente det svartjualften:-) ... ska bli deili med ferie nå ja... God jul til deg og dine også:-)

    SvarSlett
  2. Vi har juletreskogen på tomta vår vi;-) Slå den!!Kan bare stå i vinduet å se på at Pappa hogger det ned, genialt! Kos deg masse i jula Raggi=)

    SvarSlett
  3. Anonym8:40 a.m.

    e du odelsjenta?? koffor har du kje gått gitt tydeligare beskjed om det. då kan eg jo melda deg på jakten på kjærligheten neste år. kult.

    SvarSlett
  4. Okey....ej lika ikkje anonyme folk...dokke må jo signere iallfall

    SvarSlett
  5. Anonym9:03 a.m.

    Mi he au fått juletre, for fysste gång i Stjerneblokka e der juletre i leiliheden. Dorthea fant ei bjudiful Edelgran på Esso og nå e det pynta me lys, glitter og kule. Knall me tre!

    SvarSlett

Skriv en liten hilsen når du er innom, det setter jeg pris på. Har du ikke konto, bruk ANONYM og husk å skriv hilsen og navnet ditt..:

Free Hit Counter