fredag, oktober 15, 2010

Det nærmer seg...

Det nærmer seg absolutt, nå er det to uker til termin - eller vi er i termin som jordmor sier. Det vil jammen meg si at det kan skje når som helst. På ultralyd idag fikk jeg beskjed om at babyen koste seg inni magen min, og var helt klar til å komme ut. Så nå går vi bare og venter:)
Jeg kjenner at jeg er spent på de nye utfordringene som ligger foran oss, og jeg gleder meg veldig til å hilse på det lille mennesket som gir meg daglige signal om oppmerksomhet.

Det er et under at et menneske blir lagd på denne måten, vokser til inni magen min. At et menneske bare 6 uker gammel får et hjerte som begynder å slå, og det utvikler seg skritt for skritt til et helt menneske med syn, hørsel, bevegelser, puster og tenker .....og mye mye mer...det er bare helt utrolig - og for meg er ikke dette mulig uten at det er Gud som har skapt det. For et mirakel.

Nå venter vi bare i spenning og glede - og ber om at alt går bra videre også!

1 kommentar:

  1. Lykke til!

    Eg har òg eit lite hjarte som bankar i magen min :) Syntest det var så fint når du skreiv det på Facebook, så den har eg òg brukt.

    Det er ei god stund til vår lille knøtt nr 2 kjem (har termin i midten av mai), men tida går fort! ;)

    Ja, som sagt: lukke til! Du har mykje å sjå fram til! Og medan du ventar: slapp mykje av, sov mykje og lad opp batteria ;)

    SvarSlett

Skriv en liten hilsen når du er innom, det setter jeg pris på. Har du ikke konto, bruk ANONYM og husk å skriv hilsen og navnet ditt..:

Free Hit Counter