fredag, mai 15, 2009

Hipp Hurra!


Vil bare ønske alle en god 17.mai helg, og regner jo med at de fleste skal gå i tog denne dagen. Nyt dagen med masse is.

En ting: - Fungerer ikke kommentar funksjonen min på denne sida?

6 kommentarer:

  1. Hei hei!
    Vil bare ønske deg også en flott 17.mai helg! Kos dere og nyt feiringen i kristiansand :)

    SvarSlett
  2. Anonym2:16 p.m.

    kanskje

    SvarSlett
  3. Hei!

    Jau, den fungerer fint den! :) Veit korleis det er å ikkje få kommentarar på bloggen... Ein lurer på om nokon i det heile tatt les den. Ikkje sant..? ;) Men eg er inne titt og ofte eg :) Har du passord til min blogg..? Du får gjerne gå inn der iblant om du vil - kjekt å halde "kontakt" på den måten òg. (Send meg ein mail om du vil ha passord: kaisaruth@gmail.com).

    Ha ein fin 17. mai feiring! Folk her i Sverige er misunnelege på oss nordmenn som har ei slik markering av nasjonaldagen. Her har dei berre fri frå jobb... Samtidig synest dei vi er sprø sidan vi feirer 17. mai uansett kvar vi er i verda ;)

    Vi skal nok ikkje feire så mykje i år då men. Kom heim frå sjukehuset med ei lita datter i forgårs! :) Vi treng å ta det litt med ro no første vekene. Elles veit eg at dei har stor-feiring med rundt 2000 nordmenn i Stockholm. Må få med meg det ein gong. Kanskje neste år :)

    Som sagt: Ha ei fin helg! Og lukke til med resten av bryllaupsplanlegginga. Eg ventar spent på bilde når dagen har vore! :)

    Klem frå Kaisa Ruth

    SvarSlett
  4. Åååå ville bare si at e e innom å lese når du oppdatera Ragnhild... men legge ikkje igjen kommentar hver gang!

    God 17.mai! Vi sees kanskje?
    Klem fra me:)

    SvarSlett
  5. Konge..det virker som det funker ja, svært hyggelig. Litt nysgjerrig på hvem Jan Erik er...ellers Kaisa...Grattis med nyfødt barn...besøkte idag et nyfødt barn på sykehuset...de er bare helt nydelige...

    SvarSlett
  6. Skjønner godt du er nysgjerrig :)Jeg er rett og slett bare innom når du oppdaterer, er venn av Bjørn Stian.. Kommer fra Kristiansand da! Artig å lese bloggen selv om jeg ikke kjenner deg.. :)

    Ha en flott dag videre

    SvarSlett

Skriv en liten hilsen når du er innom, det setter jeg pris på. Har du ikke konto, bruk ANONYM og husk å skriv hilsen og navnet ditt..:

Free Hit Counter