lørdag, august 29, 2009

Interiør

Vi er godt i gang med å innrede, og jeg er svært fornøyd så langt. Det går i hvitt og sølv/grå. Er utrolig fornøyd med det flotte speilet. Og det fine maleriet vi fikk til bryllupet vårt, passer perfekt til stuen. Et maleri jeg elsker mer og mer....



7 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  2. Dette er fint ut. Er det teke frå ei interiørbok?

    SvarSlett
  3. Hei Ragnhild!

    Så fint det ser ut!! Eg sit for tida mykje på Internet og ser på interiör og bloggar der folk har lagt ut bilde av husa sina. Vi har nemleg kjöpt hus og skal flytte om eit par-tre månader! Gler meg veldig tl å innrede!

    Etter timar på Itnernet har eg lärt meg eit uttrykk: "shabby chic". Det er litt gammaldags, men samtidig "nytt". Mykje kvite möblar. Det ser ut som at du likar den stilen. Det er òg den stilen eg vil ha :)

    Klem, Kaisa Ruth

    SvarSlett
  4. Heil sant Kaisa...elskar den stilen. Romantisk/klassisk kallar eg denne stilen:)

    SvarSlett
  5. Ragnhild8:34 a.m.

    Glad for alle kommentarer!

    SvarSlett
  6. Gunnhild12:51 a.m.

    Det var veldig fint å se kosjn huset har blitt. Dåkke får et fantastisk hjem der! Og så e det jo ekstra stas å lese at du elsker maleriet mer og mer. Det passa godt inn i stua!

    Gunnhild.

    SvarSlett
  7. Gunnhild12:54 a.m.

    Her er forresten en interiørblogg som er utrolig morsom å følge med på: http://www.emmelines.blogspot.com/

    Emmeline skriver veldig bra om dagligdagse ting som har med interiør og andre ting å gjøre. Og stilen er veldig fin. Kvitt og romantisk. :)

    SvarSlett

Skriv en liten hilsen når du er innom, det setter jeg pris på. Har du ikke konto, bruk ANONYM og husk å skriv hilsen og navnet ditt..:

Free Hit Counter