torsdag, februar 01, 2007

- Er dere redde for forpliktelser?

- Stemmer det at du som ung og kristen er redd for å forplikte deg til et ekteskap?
- Er egentlig det en realitet? Kommer kanskje and på hvor man er i landet?
Det virker som det i sør er bryllaup hele tiden, eller det går i bølgedaler. Hva legges egentlig til grunn for artikkelen i Dagen? Hva er ung idag, og hva er forpliktelse?
På den ene siden skal det sies at unge, kristne er treige og kanskje litt redde for slike forpliktelser. Men på den annen side, skal man jo og tenke at det er bra at unge, og kristne gifter seg når de først finner sammen. Og det er jo flere og flere som ønsker utdanning, opplevelser og jobb før man inngår noe forhold idag, om man er kristen eller ikke kristen.

Hva mener du?

http://dagen.no/artikkel.asp?Artid=2619

3 kommentarer:

  1. Giddakje å lese heile artikkelen, men ej gifta mej gjerne, ej. Kunne trengt ei pengesterk dame til å dele på alle utgiftene til bil og leilighet og sånn! hehe...berre sei frå om der skulle dukke opp ei desperat og steinrik kristen jente som e glad i Playstation, lange biltura og Pizza Grandiosa ;)

    SvarSlett
  2. Hei Ragnhild. vi er ikke i Møre og Romsdal lengre, men vi var i Kr.Sund og på Frei. Og vi kjørte gjennom Nordre Vartdal, og da tenkte Roar og jeg på deg!

    SvarSlett

Skriv en liten hilsen når du er innom, det setter jeg pris på. Har du ikke konto, bruk ANONYM og husk å skriv hilsen og navnet ditt..:

Free Hit Counter