mandag, oktober 23, 2006

Stjernespekket konsert for Norea


- Jeg fikk fornyet mitt forhold til Norea, var noen av reaksjonene til de frammøtte.Og det etter en konsert fylt av sterke vitnesbyrd fra Noreas samarbeidspartnere, og musikk fra kjente sangere og musikere.Gunstein Draugedalen, Solveig Leithaug Henderson, Marit Stokken, Irene Krokeide Alnes, Tore Thomassen, Espen Samuelsen og Hildegunn og Ingelin Garnes Reigstad, var blant de som fylte salen med gode og kjente sanger.

Gjennom intervju og video fikk de frammøte høre og se en rekke vitnesbyrd om den betydning Noreas radiovirksomhet har, ikke minst for kvinner i Kambodsja og Albania. Norea før og nåRune Larsen var konferansier denne kvelden, og sammen med Per Byrknes og Sølvi Olimb, dro de publikum gjennom konserten på god gammeldags Larsen -vis. Med tilbakeblikk på både Noreas historie, artistene før og nå, og fokus på Noreas arbeid, ble det en stor opplevelse for de frammøtte.

50 nye år

- Vi håper å se like mye til Norea de 50 neste år, sa Generalsekretær i NLM Ola Tulluan, da han under konserten ble intervjuet om NLMs samarbeid med Norea. Han la stor vekt på betydningen av radiomisjon for å nå inn i landene der misjonærene ikke kommer til.

www.norea.no

1 kommentar:

  1. Anonym4:30 a.m.

    gratulere med dagen norea, for et arbeid dere driver=) konge!!

    SvarSlett

Skriv en liten hilsen når du er innom, det setter jeg pris på. Har du ikke konto, bruk ANONYM og husk å skriv hilsen og navnet ditt..:

Free Hit Counter